Waarom uw weide opruimen.

 

Voor de paardeneigenaar en manege houder is de verzameling van mest op de weide één van de grootste knelpunten.

Het gemiddelde paard produceert gemiddeld 20 kg mest per dag.

Dat is 7.5 ton per jaar.

Het is een probleem dat snel aangroeit en niet genegeerd mag worden.

In de zomer kunnen worm larven zich zeer gemakkelijk verspreiden en vermenigvuldigen als de mest zelfs maar een paar dagen blijft liggen.

Door het laten liggen van de mest wordt er bosjesvorming gecreëerd en dit zorgt ervoor dat het rendement van uw weide zeer snel vermindert.

 

Trafalgar Cleaning Equipment.


De PC500 is ideaal voor mensen met een  paar dieren of een wat grotere tuin. De PC500 staat standaard op brede terreinbanden en is met dissel en kogelkoppeling uitgevoerd. De PC500 kan ook handmatig getrokken worden in combinatie met een zwenkwiel of Dolly trolley. De capaciteit  is 500 liter.

Dit product is online te bestellen

De PC1000 is de grootste van de  serie, hij heeft een capaciteit van 1000 liter.

 

 

 

 

 

Dit product is online te bestellen

Deze paddock cleaner kan 360 graden ronddraaien,  dus de werkbreedte van de paddock cleaner verdubbelt en je bent in 2/3 van de tijd klaar. Hij heeft een capaciteit van 500 liter.

De PC500 zelfrijdend beweegt zichzelf voort, d.m.v een Honda 4-takt motor, dus als je niet in het bezit bent van een trekkend voertuig is dit de perfecte mestruimer. De PC500 zelf rijdend heeft 4 versnellingen, 3 voorwaarts  en 1 achterwaarts. Hij heeft een capaciteit van 500 liter. De paddock cleaner is eenvoudig te demonteren en verwisselbaar met bijgeleverde kruiwagen bak.

Download
Technical data Muck truck
TechnicaldataMucktruck.pdf
Adobe Acrobat document 115.1 KB

Paddock Cleaner veegmachine met opvangbak

De MSP120 Pro Sweep Paddock Cleaner is zeer geschikt voor het machinaal opruimen van paardenmest in weides waar paarden grazen ter voorkoming van ziektes en zorgt daarmee voor betere condities. De veegmachine is ook zeer geschikt om Alpacamest uit weides te verwijderen.

De veegmachine met opvangbak kan verder ook worden ingezet voor het opvegen van gras en bladeren en het schoonvegen van verhardingen

De PC100 is een compacte en makkelijk  te transporteren zuiger, die je zelf vooruit trekt. Hij is ontworpen voor de wat kleinere tuinen en is ook ideaal voor een klein weitje met wat pony's, schapen, geiten of alpaca's. Ook deze machine is erg makkelijk te legen en te gebruiken. Hij heeft een capaciteit van 100 liter.

De PC50 is een compacte en makkelijk  te transporteren zuiger, die je zelf vooruit trekt. Hij is ontworpen voor de wat kleinere tuinen en is ook ideaal voor een klein weitje met wat pony's, schapen, geiten of alpaca's. Ook deze machine is erg makkelijk te legen en te gebruiken. Hij heeft een capaciteit van 50 liter.