Platz-max pisteslepen

Het unieke concept van Platz Max piste slepen, als enige met het CE Keurmerk, maakt dat deze, eens ze goed afgesteld zijn, door iedereen gebruikt kunnen worden.

 

In tegenstelling tot slepen die over de grond glijden, lopen de slepen van Platz Max op de rol en kan alles apart ingesteld worden. Als het derde punt dan iets te lang of te kort is heeft dit geen invloed op het resultaat want bij de Platz Max slepen dient het derde punt enkel om de sleep op te heffen. Het zijn de hef-armen die de sleep voortrekken en het derde punt heeft geen invloed op de werking. Doordat de sleep zonder spanning achter de tractor rolt kunnen er ook geen golven in de piste ontstaan. 
Bij slepen die glijden over de piste is het derde punt de belangrijkste factor voor een goede werking en dit moet altijd opnieuw ingesteld worden. Bij verkeerde instelling door heeft de sleep geen effect of trekt de sleep zich volledig in het zand met alle gevolgen van dien. Doordat het derde punt op spanning staat, is de sleep vast achter de tractor en op die manier worden de golven in de piste steeds verder uitgehold.

 

 

Platz-max Duitsland

 

Platz-max Multi

Platz-max NL-FF

Platz-max NL-GW

Platz-max Roll

(voor achter quad of kniklader)